Херцогиня Катрин на благотворителна гала в Кенсингтънския дворец
Херцогиня Катрин на благотворителна гала в Кенсингтънския дворец / Gulliver/Getty Images
Херцогиня Катрин затвърди имиджа си на модна икона на прием в Кенсингтънския дворец.

За благотворителното събитие съпругата на принц Уилям беше избрала черна дантелена рокля на дизайнерката Даян фон Фюрстенберг. Елегантния тоалет Кейт беше съчетала с диамантени бижута и нейната запазена марка – небрежни къдрици.

Вижте неотразимата херцогиня Катрин, която сияе в черната дантелена рокля на Даян фон Фюрстенберг (СНИМКИ)
 
Неотразимият външен вид съвсем не е единственото качество, което херцогинята демонстрира на приема. Оказа се, че Кейт има отлични умения в общуването с най-малките гости в Кенсингтънския дворец
Където и да се появи, херцогинята на Кембридж винаги е в центъра на вниманието. Но откакто дворецът Кенсингтън официално обяви бременността ѝ, всички погледи са вперени в нея. Медиите следят всяка нейна обществена проява – от триумфалното ѝ завръщане след кратка почивка на прием в Бъкингамския дворец, през танците ѝ с мечето Падингтън в Лондон, до участието ѝ в детска тенис тренировка.

Вижте триумфалното завръщане на херцогиня Катрин (СНИМКИ)

Очарователната херцогиня Кейт в прегръдките на мечето Падингтън (СНИМКИ)

Херцогиня Кейт демонстрира перфектна спортна форма (СНИМКИ)

Херцогиня Катрин отново е безупречна, този път в синьо (СНИМКИ)

Принц Уилям, Кейт и децата им Джордж и Шарлот са сред най-обичаните членове на британското кралско семейство. През октомври принцът и съпругата му разкриха, че очакват бебе № 3 да да се роди през април 2018 година.

11 мъдри правила на кралското възпитание за умни и добри деца (СНИМКИ)

Новината за още едно кралско бебе предизвика истински фурор на Острова, а британските букмейкъри започнаха залагания за името му.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук