/ ThinkStock/Getty Images
Гризачът, който съсипа нов автомобил, се "предаде" сам
Хамстерът, който съсипа новия автомобил на британката Аманда Джонсън, най-накрая влезе в един от поставените капани след 8-дневно върлуване на свобода, съобщи в. "Дейли стар".

Как „пухкава радост за децата“ докара до сълзи майка им? (СНИМКИ)
 
 

Today’s Daily Star 🌟🤣🐹

Публикувахте от Tails of Destruction в Четвъртък, 23 август 2018 г.

"Бях шокирана. Не можах да повярвам, че най-накрая един от капаните свърши работа", написа Аманда в социалната мрежа, където преди седмица разказа за куриозното бягство на животинката. Жената признава, че сега изпитва параноиден страх хамстерът да не избяга отново. След като е бил толкова време на свобода, сигурно никак не е доволен в клетка, смята тя.
 
"Продължава да тича и хапе преградите, сякаш се опитва да избяга. Когато излизам за работа, слагам клетката в банята, за да претърсвам по-малко помещение, ако се измъкне", споделя още британката. Преди седмица тя разказа, че искала да зарадва децата си и от магазина избрала "най-активния и забавен" хамстер. По пътя към дома й обаче, гризачът се измъкнал от клетката.
 
 
Публикувахте от Tails of Destruction в Сряда, 22 август 2018 г.

Тя не успяла да го улови веднага, не дадоха резултат и последвалите й опити да примами животинката. А само за една нощ "най-активния и забавен" хамстер направи ред поразии в колата  - прегриза единия колан, уплътнения, пълнежа на седалките. После мишлето подхвана пластмасата и дори успя да съсипе една от въздушните възглавници.

Възпитан хамстер си има свой дом и се храни с лъжица (ВИДЕО)
 
 
Публикувахте от Tails of Destruction в Сряда, 22 август 2018 г.

Щурмът на пухкавата животинка в автомобила излезе скъпо на Аманда. Бюджетът на семейството ще олекне с 4-цифрена сума за ремонт на съсипаната кола.