/ ThinkStock/Getty Images
Хамстер съсипа автомобила на британка, защото се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й и остана да върлува в него, съобщи в. "Сънди мирър".
 
Аманда Джонсън искала да зарадва децата си с малкото пухкаво животинче. В магазина тя избрала "най-активния и забавен" хамстер. Докато карала към дома си й се сторило, че нещо докосва крака й, но не обърнала внимание. Когато това се повторило и жената погледнала надолу, тя видяла малкия гризач зад педала на съединителя.
 


Хамстерът очевидно успял да излезе от клетката в багажника, в която жената го транспортирала. Аманда не спряла на момента, а продължила внимателно да шофира до дома си. Едва тогава започнала да проверява къде в автомобила може да е скрило животинчето. Не успяла обаче да го открие или примами.
 
Възпитан хамстер си има свой дом и се храни с лъжица (ВИДЕО)
 
 
Публикувахте от Amanda Johnson в Петък, 17 август 2018 г.

Едва на другата сутрин жената открила следи от избягалото мишле - хамстерът бил прегризал единия колан. Аманда откарала автомобила в сервиз, където я информирали, че гризачът "се е погрижил" за няколко уплътнения, както и за пълнежа на седалките.
 
 

Day 2

Публикувахте от Amanda Johnson в Сряда, 15 август 2018 г.

Въпреки това обаче дори дори майсторите там не могли да помогнат мишлето да бъде извадено от колата. Безрезултатни останали и опитите на Аманда да го примами или изгони. В отчаянието си тя дори поставила капани за мишки в автомобила си.
 
 
Публикувахте от Amanda Johnson в Четвъртък, 16 август 2018 г.

Няколко дни по-късно повторна проверка в сервиза пък показала, че щетите вече са толкова големи, че ще изискват "часове диагностика и труд". Хамстерът вече бил посегнал на пластмасата в колата и дори успял да прегризе една от въздушните възглавници.
 
В. "Сънди мирър" посочва, че гризачът още върлува из автомобила. Явно животинката вече смята колата за своя нов дом.
БТА