Гранд Хотел Варна – лятна столица на българската мода
Гранд Хотел Варна – лятна столица на българската мода / netinfo

Със силен старт започна сезонът на модата в Комплекс Гранд Хотел Варна в Св.Св. Константин и Елена. На 22 и 23 юни там се проведе петото издание на един от най-престижните и големи модни форуми в България - Фестивалът на модата и красотата Варна 2012. В две поредни вечери, атрактивното събитие показа най-новите тенденции в детската, дамската и мъжката мода и даде възможност на различни модни марки да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Водещ на шоуто бе Симеон Лютаков, актьорът от нашумелия български сериал „Седем часа разлика", а за лице на фестивала бе избрана Ива Атанасова, носителка на титлата Best Model of the World 2011.

Модното лято в Гранд Хотел Варна продължава през август, когато комплексът по традиция ще бъде домакин на друг престижен конкурс за красота - „Мис Варна 2012". Събитието ще украси подиума и парка на легендарния хотел на 18 август с грандиозен шоу-спектакъл, съчетаващ ефектна хореография, уникална водна сцена, светлинни и пиротехнически ефекти. Междувременно, от 16 до 26 юли, в комплекса ще се състои и един по-алтернативен конкурс - киноложката изложба Black Sea Winner - Varna 2012. Събитието се организира от Българската републиканска федерация по кинология и се очаква да привлече около 500 породисти кучета и техните стопани.

Любителите на интелектуалните занимания, гости на Комплекс Гранд Хотел Варна, ще могат да се насладят на друго интересно събитие. Това е Деветият европейски открит шахматен фестивал на училищните шампиони - „Надеждите на света", който ще се проведе от 7 до 21 юли и е организиран от Българска федерация по шахмат и Шахматен клуб „Веселин Топалов".

Освен с атрактивни събития в календара на лято 2012, Комплекс Гранд Хотел Варна привлича много български и чуждестранни гости с качествено обслужване и богат избор от възможности за семейна или романтична ваканция. Комплексът предлага почивка по екслузивната формула All Inclusive Premium, който добавя към стандартния All Inclusive, без допълнително заплащане и без ограничение, пет тематични ресторанта, детски бюфет и менюта, Midnight бюфет, сладоледена къща. Гостите на петте хотела могат да ползват безплатно чадър и шезлонг на плажа или до басейна, както и многобройните детски съоръжения, разпръснати на територията на целия комплекс.

Специално за сезон лято 2012, формулата All Inclusive Premium в Комплекс Гранд Хотел Варна е обогатена с още две кулинарни изкушения - Noodle Bar с ястия от азиатската кухня и Сате Бар с различни видове шишчета, както и с няколко нови водни съоръжения в басейните, предназначени за най-малките гости на хотелите.

Всичко това печели на комплекса не само повече гости, но и няколко престижни награди. В последните две години, 2010 и 2011, Комплекс Гранд Хотел Варна стана носител на награди от Световната Туристическа Асоциация за „Най-добър ваканционен комплекс в България" и „Най-добър спа комплекс в България", а през 2010 бе обявен за "Ваканционен комплекс на годината" от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Гранд Хотел Варна  лятна "столица" на българската мода
netinfo