Физика и поп-фолк – възможна комбинация само в „Стани богат”
Физика и поп-фолк – възможна комбинация само в „Стани богат” / Нова тв

Двама учени и двама поп-фолк изпълнители - две такива двойки могат да се срещнат само на едно място - в Сезона на професионалистите в „Стани богат". В петък срещу Ники Кънчев ще седнат двама души, които знаят всичко за Вселената - астрофизикът Владимир Божилов и доц. Леандър Литов, ръководител на българския екип към ЦЕРН, и двама души, за които Вселената се изразява с музика - Азис и Кали.

За разлика от холивудските сценарии зрителите на Нова тв най-накрая ще получат научен отговор на въпроса кога ще настъпи краят на света и ще настъпи ли той изобщо. Владимир Божилов и Леандър Литов ще разкажат как се е породил интересът им към науката и с какво тя е полезна за хората. В даден момент играта им в „Стани богат" ще заприлича на истински фантастичен филм - може ли да ни погълне черна дупка, колко дълго ще „живее" Слънцето и какво ни очаква след това - това са само част от темите, с които Ники Кънчев ще предизвика големите умове.

Физика и попфолк  възможна комбинация само в Стани богат
netinfo

Веднъж намерили своя научен отговор, въпросите за света и Вселената ще бъдат изместени от въпроси за музиката, живота и отговорността да си родител - „Стани богат" ще играят Азис и Кали. Единствено пред Ники Кънчев Азис ще разкрие каква е връзката между него и Кейти Пери. В откровен разговор за ролята си на родители двамата ще признаят и какви са най-големите им страхове и отговорности. Защо Азис не иска да показва дъщеря си и по всякакъв начин се опитва да я предпази от известността?

Физика и попфолк  възможна комбинация само в Стани богат
netinfo

За предизвикателството да отглеждаш три деца и защо и тримата носят имена на едни от най-великите световни личности, ще разкаже Кали. За първи път в студиото на „Стани богат" Азис ще признае и каква е истината за него и наркотиците. Как темата за наркотиците присъства и в живота на Кали и защо подлага сина си на тестове всеки месец?

Учените или артистите? Коя двойка ще събере по-голяма сума в името на добрата кауза и най-новата благотворителна и социално-отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп - Game Changers?

Физика и попфолк  възможна комбинация само в Стани богат
netinfo