В днешно време дългите връзки са рядкост, а онези, които наистина ще посрещнат старините си с партньора от младите си години, са истински щастливци. В сферата на шоубизнеса това е дори още по-трудно - това показва практиката на холивудските звезди, а и на някои популярни лица у нас.

Не такъв е случаят обаче с Евгения и Ваня Джаферович, които отпразнуваха личен празник. Става въпрос за 11 години, откакто са заедно. Двамата отбелязаха случая с романтична снимка в Instagram профилите си. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 години заедно! ❤️❤️😘

A post shared by Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic) on


Вероятно става въпрос за годишнина от деня, в който двамата са станали двойка, тъй като Евгения и Ваня станаха семейство през септември месец на 2012 г., като на сватбата им кумува добрата приятелка на Евгения, фитнес моделът Янита Янчева.
 
Евгения и Ваня винаги са били сред двойките, които са давани за пример, когато става въпрос за добър баланс между личен и семеен живот. Преди време в интервю Евгения сподели, че ключът за това е микс от подкрепа, компромиси, отстъпки и балансиране. Двамата никога не са имали проблем с това, ако единият иска да излезе с приятели. Също така и с хобитата си, които взаимно насърчават.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍 @vanjadzaferovic

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on


Всъщност фактът, че Ваня е хърватин по паспорт малко усложнява нещата, но така били по-интересни. По-точно би било да се каже, че той е босненец в сърцето си, споделя Евгения пред "На Кафе" преди години, но самите босненци пък били много близки до българите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What moment would you freeze? Ме попитаха от @armanibeauty Определено това са моментите със семейството и тези с @vanjadzaferovic, които пък покрай децата и работата не са много... Любим спомен ми е втората снимка от сватбата - тотално извън всички рамки на класическите сватбени кадри, но показваща истинската ни радост и емоция в този ден. След 2 години ще имаме юбилей и аз истински се вълнувам от това и бих направила втора сватба именно на тази дата. В името на хубавите спомени питам и вас - Кой момент бихте замразили? . . #lovememories #10yearanniversary #armanibeauty #emporioarmani #strongerwithyou #inlovewithyou #partnership

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on


"Любовта дойде истински, когато бях на 26 и се запознах с жени. Помня първата ни целувка и до ден днешен. Искам нашите деца да имат семейството, което съм имал аз. Да усещат тази обич, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат добри хора и искам да са щастливи", споделя Ваня.
 
Двамата имат две деца - 5-годишният Бо, когото на галено наричат Бочко, и 8-годишната (принцеса) Леа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Рожден Рожден ден по време на Корона - роман, който Габриел Гарсия Маркес не е успял да напише, все пак ще бъде написан от също толкова талантлив човек и фейсбук писател. Няма да разкривам неговото име, но мога да ви кажа, че днес празнува 18-тия си рожден ден и ще го посрещне в многоброен кръг приятели и близки, с як купон, но културно... както се вижда на снимката. Живи и здрави да сте всички! Пазете се❤️

A post shared by Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic) on