Съпругата на бившия футболист и риалити герой Ваня Джаферович, Евгения, се подложи на истинско преобразяване на тялото. Инфлуенсърката премахна цели 2,5 литра мазнини от областта на корема. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
Става въпрос за интервенция, с чиито резултати талантливата гримьорка се похвали в Instagram, където се вижда колко естествен и изумителен е резултатът.
 
След раждането на второто си дете преди 4 години, въпреки че спортува редовно и се храни здравословно, тя не успява да се отърве от подкожните мазнини. Затова прави абдоминопластика.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

От днес можете да откриете колекцията на @hm_kids и полската художничка @karolinakijak 👩🏻‍🎨 🎨 🐆🦒🐬 онлайн и в магазините 🤗 С @hm решихме да вдъхновим и зарадваме с пълен комплект за рисуване мой последовател 🤗 За да спечелите сета за рисуване, трябва само да сте мой последовател и да коментирате под този пост какво обичате да рисувате вие или вашето дете 🤗🎨 Играта продължата до 10.03.2020 #hmxme #hm #hmkids #karolinakijakxhm @hm #ad

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on


Проблемните зони на Евгения са били корема, паласките и горната част на гърба. От това, което е публикувала в Instagram, става ясно, че се чувства добре и възстановяването ѝ върви по план.
 
Вероятно скоро и ще сподели още за процедурата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не, не съм на спа днес... само си мечтая 🤪 🏊🏼💦

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on