Чаровната журналистка Ева Веселинова стана майка на близнаци.
 
Тя е написала и трогателно послание:

"Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. За раждането на принцесата и малкия ми принц се погрижиха специалистите от Медицински комплекс "Д-р Щерев". Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да премина възможно най-леко през това. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав".

Ева до последно споделяше със своите последователи снимки на бременното си коремче и това как се чувства. Един от последните ѝ постове беше, че е готова с чантата си за родилното отделение.

В свое интервю журналистката сподели и пола на децата. Тя разкри, че близнаците са момче и момиче.

В началото на декември през 2020г. Ева Веселинова съобщи новината, че е бременна с близнаци в своя Instagram профил. Тогава тя сподели снимка на наедрялото си коремче, а под снимката написа - „Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце!“
 

Въпреки, че журналистката споделяше през цялото време с последователите си моментите на своята бременност, бащата на децата и мъжът до Ева все още остава в тайна.