Ема Томпсън и Пиърс Броснан в романтична комедия
Ема Томпсън и Пиърс Броснан в романтична комедия / снимка: Guliver/Getty Images

Холивудските звезди Ема Томпсън и Пиърс Броснън се срещнаха в романтичната комедия The Love Punch, в която те се превръщат в обирджии аматьори.

Двамата се превъплъщават в ролите на разведените Кейт и Ричард. Те губят парите си за пенсия, след като компанията на Ричард е купена от друга фирма. Двамата са бесни за това, че са така ограбени и се впускат да възстановят парите си. Помагат им двама техни приятели, като тяхното приключение ги води до Ривиерата, през Париж, където следва обир на бижутерски магазин.

В резултат на екстремните им нови преживявания между Кейт и Ричард отново припламва искрата на любовта, която отдавна била изгаснала. Критиците бяха в известна степен жестоки към тази романтична комедия, чиято премиера бе на Международния филмов фестивал в Торонто през септември миналата година, посочва БГНЕС.

Вестник „Гардиън” счита, че „има билкови чайове, които действат по-силно отколкото The Love Punch”, докато според „Телеграф” филмът е просто незадоволителен. Въпреки това тази романтична комедия, която очевидно няма да има претенции за „Оскар”, ще е приятен начин да прекара човек един мързелив неделен следобед.