Богатите и известните също имат трудни лични и професионални моменти. Не са застраховани от грешки и тъга, макар отстрани да изглежда, че живеят в хармония.

Стана ясно, че 2021 г. не стартира ударно за актрисата Зоуи Кравиц. Оказва се, че дъщерята на Лени Кравиц се е разделила със съпруга си Карл Глусман, при това след 18-месечен брак. Красивата актриса е подала документи за развод на 23 декември, но неин представител потвърди новината едва вчера. Причините за раздялата не са известни на този етап, но вероятно и няма да стане ясно. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 

Двамата още се следват в социалните мрежи, но Карл Глусман, който също е актьор, е премахнал всички снимки на Зоуи от профила си в Инстаграм. Връзката на Зоуи Кравиц и Карл Глусман е от 2016 г.

Двамата сключиха брак през юни 2019 г. Целемонията се състоя в парижкия дом на Лени Кравиц. През лятото публикуваха снимки от сватбата за първата си годишнина. "Най-добрият ми приятел", нарече тогава Карл своята съпруга и добави, че тя често "размеква сърцето му".