Ед Шийрън
Ед Шийрън / Guliver/Getty Images, архив
Ед Шийран имал намерение да се оттегли от музикалната индустрия в търсене на по-нормален начин на живот, съобщи Контактмюзик.

Певецът на 26 години се завърна през 2017 г. с двата сингъла "Shape of You" и "Castle On The Hill" от албума му "Divide", след едногодишна пауза. Но червенокосата звезда размишлява за по-дълга почивка, защото вече "е постигнал всичко".

Вижте изпълнителите с най-много продадени албуми през 2016-а

Източник, запитан за спечелилия "Грами" за най-добра песен изпълнител, каза пред в. "Дейли стар": "Ед постигна всичко, което може да се постигне в музиката. Той обича работата си и е на върха на успеха в момента, но в същото време иска по-нормален живот".
 

Ед Шийрън
Guliver/Getty Images, архив

Ед Шийрън крие 60 татуса по тялото си (СНИМКИ)

Певецът, който има връзка с Чери Сийборн, с готовност би изоставил кариерата си заради партньорката си, ако отношенията им стигнат следващото ниво и двамата създадат семейство.

"Когато или ако той се ожени, иска да постави жена си и децата си на първо място, а не кариерата. Дори ако трябва да отсъства с години", добави източникът.

Ед Шийрън разби рекордите в "Спотифай"

Ед Шийран ще бъде хедлайнер на фестивала в Гластънбъри и ще пътува във Великобритания с най-новото си турне. Неговият натоварен график ще бъде "голям тест" за него и приятелката му, защото всеки ден в следващите 12 месеца той ще бъде "особено зает".
БТА