Ед Шийрън
Ед Шийрън / Guliver/Getty Images
С 60 татуировки се гордее певецът Ед Шийрън. Равносметката само за последната година е над 40 часа, прекарани в студиото за бодиарт, а в бъдеще изпълнителят на Sing възнамерява да обрисува гърба си с допълнителни 30 картинки, пише вестник "Монитор".
 

Ед Шийрън
Guliver/Getty Images

Ед Шийрън разби рекордите в "Спотифай"

В настоящия му актив от татуси попадат прословутите устни на Rolling Stones, гербът на старото му училище, динозавър, лъв и статуетка на „Грами” и др.
 

Ед Шийрън
Guliver/Getty Images


„Прекарахме над 40 часа с Ед миналата година и пазенето на това в тайна вероятно беше най-трудната част. Понякога той идваше при мен, но обикновено аз отивах в къщата му. Сега Ед има 30 татуировки отпред, плюс още много на ръцете си. Всяка една от последните му коства много болка, особено около ребрата. Помня веднъж, когато той трябваше да пътува до Италия на следващия ден, и беше ужасно”, разказа пред медиите татуистът, отговорен за шареното тяло освен на Шийрън, и на Риана, и Хари Стайлс – Кевин Пол.
 

Ед Шийрън
Guliver/Getty Images


Очаква се певецът да покаже на феновете си всичките си татуси по време на предстоящото си турне, което започва през март.