Джордж и Амал Клуни очакват момче и момиче, разкри бъдещата баба Нина

Джордж Клуни и съпругата му Амал очакват момиче и момче през юни, разкри майката на актьора Нина
Джордж Клуни и съпругата му Амал очакват момиче и момче през юни, разкри майката на актьора Нина / Gulliver/Getty Images
Джордж Клуни и съпругата му Амал очакват момиче и момче през юни, разкри майката на актьора Нина, цитирана от Контактмюзик.

Миналата седмица стана ясно, че двойката очаква близнаци.

Те не коментираха щастливото събитие, но Нина Клуни каза, че децата "ще бъдат по едно от двата пола".

"Да, момче и момиче. Това ми казаха. Колко прекрасно! Съпругът ми и аз сме изключително развълнувани", каза бъдещата баба пред списание Vogue.
Според близък на Джордж Клуни той се чувства неспокоен от факта, че ще стане баща за пръв път на 55 години.

СНИМКИ: Жената, която открадна сърцето на Джордж Клуни

"Джордж е развълнуван, но нервен. Той се вълнува за децата, но е нормално да е и притеснен от това, че ще бъде родител", каза източникът пред People.com.

Нина обаче е убедена, че синът й ще бъде чудесен баща. "Не мога да се сетя за двама души, които биха били по-добри родители от тях", каза тя.
Как Амал накара вечния ерген Джордж Клуни да се ожени?

"Вълнувам се за него. Тя е страхотна. Той удари джакпота. На всяко ниво. Тя е забележителна жена. Двамата ще са страхотни. Ще бъдат чудесни родители. Децата им са късметлии", добави актьорът Мат Деймън, който е приятел на Джордж Клуни.
Мат Деймън се пошегува, че отглеждането на близнаци ще доведе до много безсънни нощи за двойката.

"Той ми каза "Е, ти имаш четири". И аз му отговорих "Да, но не наведнъж. Направихме ги едно по едно. Не знам как някой прави близнаци. Тези безсънни нощи... и те са две? Няма начин. Но ще видим", бяха думите му по време на телевизионно шоу вчера. 

СНИМКИ: Джордж и Амал Клуни пръскат чар и романтика в Кан
БТА