Как Амал накара вечния ерген Джордж Клуни да се ожени?
Как Амал накара вечния ерген Джордж Клуни да се ожени? / Guliver/Getty Images

Непоправимият доскоро ерген Джордж Клуни се изповяда с какво Амал Аламудин го е накарала да се откаже от ергенския живот.

"Амал е удивителен човек. И е грижовна. Тя е една от най-умните хора, които някога съм срещал. И има разкошно чувство за хумор. Много са причините (заради които я заобичах)", сподели холивудската звезда пред Entertainment Tonight.

Амал е сред десетте най-изключителни жени в света в класация на AskMen

"Ммного се гордея с нея, когато й гледам пледоариите в Апелативния съд в Страсбург, облечена в такава една мантия. Прави силно впечатление... Симпатична мантия, макара че към нея би могло да се добави и малко пикантност", добави актьорът.

Джордж признава, че от деня, в който за пръв път е срещнал Амал, се възхищава от нейния стил. "А това е учудващо, защото тя винаги, още от деня на нашето запознанство, демонстрира по нещо невероятно...едно такова ексцентрично, но весело чувство за мода... И как го прави, след като има 11 дела, над които работи едновременно, нямам представа. Отгоре на всичко преподава и в Колумбийския (университет), но и досега казва: "Искам да сложа тази рокля". Страхотно е. Да се наблюдава това е увлекателно, защото тя има прекрасен вкус", възхищава се Клуни.

СНИМКИ: Амал Клуни - жената, която открадна сърцето на Джордж Клуни

Актьорът добави още, че Амал има толкова много дрехи и аксесоари, че за тях е необходима отделна стая.

Клуни и Аламудин минаха под венчило миналата есен. Журналисти твърдят, че с примера си актьорът въвел модата на умните жени.

Източник: БГНЕС