Звездата от хитовия сериал "Игра на тронове" Кит Харингтън, изиграл ролята на Джон Сноу, влезе в рехабилитационен център. 
 
Причината за това са алкохолът и изтощението след края на сериала. Самата клиника пък се намира в Кънектикът и става въпрос за луксозната Privé-Swiss wellness retreat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 by @kellansworld

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on



Оказва се дори, че актьорът е постъпил в клиниката преди месец. От Daily Mail съобщават, че месечен престой там струва над 120 000 долара. 

В клиниката се очаква да обучат актьора как да се справя със стреса и негативните емоции. Същевременно Джон Сноу не е подложен на строг режим и може да напуска клиниката.

В този труден за актьора момент е неговата съпруга Роуз Лесли, която също участва в "Игра на тронове", в ролята на Игрит.

Кит Харингтън и Роуз Лесли
Gulliver/Getty Images

Според британското издание снимките на "Игра на тронове" се отразили тежко на Кит. Актьорът беше напълно неразпознаваем в началото на сериала, а сега е един от най-популярните актьори в света. Само в САЩ краят на сериала е гледан от над 19 млн. души.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@aegontargaryenig 👑

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on



Кит потвърди в документални кадри, че се е разплакал, когато разбрал, че героят му ще убие Денерис. "Сърцето ми се къса. Обичам това шоу повече от всичко.

Кит Харингтън се радва на семейния живот

Това за мен никога не е било работа, това е животът ми", разказа тогава той.

И още:

Кит Харингтън: Ще трябва да се отърва от Джон Сняг

Ще разпознаете ли любимите образи от Game of Thrones извън сериала? (СНИМКИ)

И звездите от Game of Thrones се борят с неверни слухове и клюки

Аря Старк от „Игра на тронове“: Мразех се всеки ден (ВИДЕО)