Софи Търнър и Джо Джонас са млади, успешни, много влюбени и определено не са от светските двойки, които прекаляват със сладникавите приказки един за друг. Това не е е така обаче, когато имат специален повод, който са решили да споделят с милионите си фенове в Инстаграм, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Преди точно две години Софи и Джо се ожениха изненадващо във Вегас, където си казаха "да" на скромна церемония в града на греха.
 

На сватбата нямаше звездни гости, дори фотограф, повечето снимки от сватбата са съвсем случайни. Все пак те вдигнаха и втора сватбена церемония, която бе по-пищна, а на нея присъстваха и най-близките им роднини и приятели. Припомняме, че Джо и Софи се сгодиха през 2017 г., а сега отбелязаха две години щастлив семеен живот.
 

Джонас сподели сладка снимка от сватбата им, а към нея е написал: "Най-хубавите две години в живота ми". Преди почти година двамата станаха родители за първи път на момиченце, което кръстиха Уила. Новината, че двамата чакат дете не беше изненада, тъй като техни близки са споделяли, че двамата винаги са мечтаели да имат деца още от самото начало на връзката им.