Американският актьор Джеръми Ренър каза в интервю, че е счупил над 30 кости, получил е белодробен колапс и черният му дроб е бил пробит при инцидента със снегорин през януари, съобщи Ройтерс. Актьорът за първи път разкри всички поражения, които е претърпял.

Ренър, който е на 52 години, разговаря с водещата на новините на телевизионния канал Ей Би Си Даян Сойър. Целият разговор ще бъде излъчен на 6 април.

При инцидента актьорът почиствал снега в имота си в щата Невада, когато снегоринът започнал да се движи, докато Ренър не бил зад волана. Машината го премазала, докато той се опитвал да се качи в нея.

"Бях в съзнание през цялото време", каза Ренър, разказвайки за болката, която е изпитал.

Джеръми Ренър участва в множество продукции от вселената на Марвел, в два филма от поредицата "Мисията невъзможна" и в други продукции. Номиниран е за награда "Оскар" за най-добър актьор за ролята си във "Войната е опиат" (2008) и за най-добър актьор в поддържаща роля за "Градът" (2010). Завръщането на

Джеръми Ренър в Холивуд се очаква на червения килим за представянето на документалната му поредица "Rennervations" на 11 април.
Антоанета Маркова/БТА