Дженифър Анистън  и Джъстин Теру
Дженифър Анистън и Джъстин Теру / Gulliver/Getty Images
Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се разделят след две години брак, предадоха Франс прес и ДПА.

Край на още една холивудска любов: Дженифър и Джъстин през годините (СНИМКИ)

"Решението бе взаимно и направено с любов в края на миналата година", се казва в съвместно изявление на Анистън и Теру.

"Ние сме двама чудесни приятели, които решиха да се разделят като двойка, но искаме да продължим приятелството си", се уточнява в съобщението.

Дженифър Анистън не е „тъжен и бездетен човек“

Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха годежа си през август 2012 г. и се ожениха през август 2015 г.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Дженифър Анистън и Джъстин Теру Gulliver/Getty Images

Сватбеното тържество беше подготвено тайно. Едва след като пристигнали на парти по случай 44-ия рожден ден на Теру, гостите разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка.

Дженифър Анистън има още един брак зад гърба си. През 2000 година тя се омъжи за колегата си Брад Пит. Пет години по-късно двамата се разделиха, с според медиите причината е била връзката му с Анджелина Джоли, започнала на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит".
Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 година.

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Дженифър Джоана Анистън е родена на 11 февруари 1969 г. Става известна в средата на 90-те години на миналия век с ролята си на Рейчъл Грийн в популярния американски комедиен сериал "Приятели". За нея тя печели Еми, Златен глобус и наградата на Гилдията на актьорите. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Как Рейчъл от „Приятели“ винаги привлича вниманието (СНИМКИ)

Дженифър Анистън има и десетки роли в киното. Сред най-известните ленти с нейно участие са "Коледно парти", "Денят на мама". двете части на "Шефове гадняри", "Семейство Милър", "Жена назаем", "Отстреляй бившата", "Пълно за празно", "Той не си пада по теб", "Марли и аз", "Раздялата", "Хората говорят", "Извън релси", "Всемогъщият Брус".

Дженифър Анистън на 49! (СНИМКИ)
 
Джъстин Теру е играл във филми като "Междузвездни войни: Последните джедаи", "Момичето от влака", "Зулендър 2", "Страст към пътешествия", "Ангелите на Чарли: Газ до дупка",  "Маями Вайс" и "Мълхоланд Драйв". Теру бе сред звездите на сериала "Останалите" (The Leftovers). Той е автор на няколко сценария, сред които на "Железният човек 2".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА