Певицата Джанет Джексън
Певицата Джанет Джексън / Guliver/Getty Images
Американската певица Джанет Джeксън показа първата снима на сина си Иса ал Мана повече от три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“. Малкият се роди на 3 януари тази година.
 
Джанет Джексън роди първото си дете на 50-годишна възраст

50-годишната сестра на поп легендата Майкъл Джаксън пусна фотографията в собствения си сайт JanetJackson.com. На нея се вижда как бебето се прозява, докато се гушка в майка си. Под снимката тя е написала: „Моето бебе и аз след час дрямка“.
 


Преди дни стана ясно, че певицата се развежда с бащата на детето си - катарския бизнесмен Висам ал Мана.

Джанет Джексън се раздели с катарския магнат

Представител на Джeксън не потвърди съобщенията.  Според медиите има различни причини за раздялата. Според таблоида „Мейл он съндей“ тя е приятелска и певицата ще живее със сина си в Лондон. Според американското издание „Пейдж сикс“ на „Ню Йорк пост“, Мана се е опитвал да оказва твърде много контрол върху съпругата си. Изданието цитира източник, според който той е настоявал Джаксън да се облича по-скромно и да ограничи провокативните танци по време на изпълненията си.

Досега певицата не е говорила много за съпруга си, чиято компания продава луксозни стоки в редица държави от Персийския залив и притежава състояние в размер на 1 млрд. долара. Двамата се ожениха на частна церемония през 2012 г.

Певицата Джанет Джексън и съпругът й Висам ал Мана
Guliver/Getty Images, архив


Междувременно близки на певицата твърдят, че е много доволна от получената свобода и с удоволствие отделя цялото внимание за новородения си син.
БГНЕС