Джанет Джексън роди първото си дете на 50-годишна възраст
Джанет Джексън роди първото си дете на 50-годишна възраст / Guliver/Getty Images

Сестрата на Майкъл Джексън Джанет Джексън роди момче. Първородният й син се появи на бял свят във вторник, раждането мина благополучно, съобщи на списание "Пийпъл" представител на попзвездата.

"Джанет Джексън и мъжът й Висам ал Мана с трепет приветстват появяването на бял свят на сина си Иса ал Мана. Джанет е раждала без да изпитва стрес и възстановява силите си в комфортни условия", се казва в съобщението.

50-годишната Джанет Джексън очаква първото си дете (СНИМКА)

Медиите съобщиха за бременността на певицата още през май, докато самата тя потвърди това едва през октомври миналата година. Джанет Джексън е пестелива относно личния си живот и не обяви веднага дори сватбата си с Ал Мана през 2012 г.

През април 2016-а Джексън неочаквано отложи концерти като се позова на препоръки на лекарите. Тогава тя сюрпризира почитателите си като отмени световното турне и каза, че тя и катарският й съпруг Висам ал Мана "мислят за семейството си". Едва месеци по-късно поп звездата блесна на фотография в "Пийпъл" със вече оформено коремче на плажа.

Джанет Джексън е приела исляма

Висам ал Мана е бизнесмен, а детето е първо и за двамата. Съпругът й е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.

Джанет е сестра на починалия през 2009 г. Майкъл Джексън. Тя става известна през февруари 1986 г. с излизането на третия й албум Control. Певицата е продала 140 млн. копия от свои записи и по този показател е сред най-известните изпълнители в историята на съвременната музика.

В исляма Исус (на арабски Иса) е пророк и един от петте най-велики Божи пратеници.

Източник: БГНЕС