Почитателите на един от най-дългоочакваните филми на Marvel - „Отмъстителите: Краят“, вероятно са останали доволни, след като на Супербоул бяха показани кадри от новата лента.

Истински филмов феномен - „Отмъстителите: Война без край“ (СНИМКИ)
 
Отмъстителите: Краят“ е свръхочакваната от феновете развръзка на трагичните събития в „Отмъстителите: Война без край“, където Танос предизвика смъртта на половината от живите същества във Вселената, сред които и голяма част от Отмъстителите.

Отмъстителите: Краят е свръхочакваната от феновете развръзка на трагичните събития от епичния сблъсък в Отмъстителите: Война без край
„Отмъстителите: Краят“ е свръхочакваната развръзка на трагичните събития от епичния сблъсък в „Отмъстителите: Война без край“ Форум Филм България

Кадрите от филма, появили се в рамките на най-мащабния спортен формат в света, разкриха още малко от предстоящата епична история, като предизвикаха още повече любопитство и еуфоричното очакване на феновете. „Отмъстителите: Краят“ настъпва на 26 април в кината.

„Капитан Марвел“
 
На своеобразната филмова арена Супербоул тази година място намери и друга грандиозна продукция от вселената на Marvel – „Капитан Марвел“. Лентата бележи първата поява на един от най-могъщите супергерои и е първият солов филм на студиото с главен герой жена.
В центъра на историята е Карол Данвърс (Бри Ларсън) – пилот от Земята, която придобива могъщи сили на друга планета. Кадрите, излъчени по време на Супербоул, дадоха по-дълбок поглед на зрителите върху феноменалните екшън сцени и вихрушката от зрелищни приключения, която ни очаква.

Тя е тук – вероятно най-могъщият Отмъстител на „Марвел“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
 
Капитан Марвел започва своята мисия в кината на 8 март.

Кадър от Капитан Марвел
Капитан Марвел започва своята мисия в кината на 8 март Форум Филм България

„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ бе другата изненада на Супербоул. Трейлърът на предстоящата лента показа екстремни сцени и любопитни кадри, в центъра на които са забележителните екшън звезди Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм срещу Идрис Елба в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“
 
Хобс и Шоу ще избухват в кината от 2 август.

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Бързи и яростни: Хобс и Шоу
Хобс и Шоу ще избухват в кината от 2 август Форум Филм България

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА