Дуа Липа
Дуа Липа / Gulliver/Getty Images
Дуа Липа беше снимана на плажа в Маями, наслаждавайки се на момент на релакс между два концерта. В момента тя е на световно турне. 26-годишната певица показа широка усмивка, два месеца след раздялата си с Ануар Хадид, малкият брат на сестрите Джиджи и Бела. Твърди се, че влюбените птици са преминали през тази криза поради географското разстояние.

Певицата, истинска модна икона, носеше черни бикини и права прозрачна рокля. Визията ѝ беше допълнена със слънчеви очила и чехли с токчета.
 
Дуа Липа се готвеше да чете „Хиляда сияйни слънца“ /„A Thousand Splendid Suns“/, вторият роман на Халед Хосейни, американски автор от афганистански произход.
 
Хубавата брюнетка беше поканена на „Late Show with Stephen Colbert“ няколко дни по-рано. Тя разкри, че турнето ще бъде „масово различно“ от това, което първоначално са планирали преди началото на пандемията от коронавирус. Тя разказа на водещия и анекдот за Елтън Джон. Дуа Липа е била с „бикини и каубойска шапка“, когато е получила обаждането от суперзвездата за сътрудничеството им с „Cold Heart“.
 
 
БГНЕС