/ Gulliver/Getty Images
Поп звездите правят всичко възможно да ни забавляват по време на пандемията. Дори да сме наясно, че все още ни остава много, за да танцуваме песните им отново в дискотека.

Снимаха Дуа Липа по бански, феновете й с критики (СНИМКИ)

Всъщност тази ситуация, в която свободното време премина от масово събитие в нещо интимно, на което всички се радват у дома, е това, което накара много от тях да полагат повече грижи от всякога при създаването на добри видеоклипове, с които популяризират новите си песни.

Тъй като музиката днес не се слуша, а се гледа на платформи като Ютюб, където, ако продуктът не влиза през очите, просто си извън борда, пише "Гламур". Ето защо Дуа Липа снима новия си видеоклип тази седмица по улиците на Лондон.

Нощни снимки, по време на които авторката на „Бъдеща носталгия“ е заобиколена от няколко танцьори и статисти в продължение на часове. Според таблоида „Сън“ не са спазвани строгите правила за безопасност.

Поне това публикува, с което предизвика гнева на Дуа Липа, която както други знаменитости, реши да потърси отговорност за заглавието, че лъже с нещо толкова сериозно. Новина, която заклеймява музикалната индустрия и застрашава бъдещата работа на хилядите професионалисти, които работят в нея.

Дуа Липа иска да пее с Мадона

"Британски таблоид, чието име няма да казвам, за да не го рекламирам безплатно, публикува снощи новина за снимките на последния ми видеоклип в Лондон, осъждайки, че игнорираме разпоредбите за сигурност, които сме задължени да спазваме", обяви певицата в текст, публикуван в профила й в Инстаграм.

„Това е напълно невярно: абсолютно всички мерки бяха изпълнени. Това е една от многото фалшиви истории, публикувани от този вестник за мен през годината. Ето защо моите адвокати изпратиха писмо до вестника днес“, предупреди тя.

„Срамно е, че за някои британски медии продажбата на вестници е повече от истината или чувствата на човека, за когото говорят. Знам, че има много по-лоши примери за това с участието на други британски фигури от развлекателната индустрия, но от моя страна е дошъл моментът да направя малка стъпка, за да сложа край на това ", заключава тя.
БГНЕС