Това е началото на нова седмица и вашият ежедневен хороскоп може да ви помогне да преодолеете всички предизвикателства, които ви очакват днес. И така, какво можете да очаквате от понеделник? Прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина.

Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, пише Mirror. Ето какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени.

Овен (21 март - 20 април)

Личностният сблъсък с колега или състудент ще ви накара да се почувствате наранени и несигурни. Понякога единственият начин да се разбирате с определени хора е да приемете техните условия без много спорове с надеждата, че те ще ви проявят същото уважение.

Телец (21 април - 21 май)

Можете да визуализирате крайните резултати от съвместен проект. Това е една от причините, поради които правите всичко възможно, за да се разбирате с другите. Вашите колеги ще коментират колко сте ефективни, тъй като решимостта ви се отразява както в перспективите, така и в работата ви.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Колега, когото почти не познавате, изглежда се опитва да ви помогне. Ще имат ли скрит мотив да го направят? Бъдете предпазливи. Някой роднина, от друга страна, ще ви подкрепи, без дори да мисли за това. Те ще искат да помогнат от добротата на сърцето си.

Рак (22 юни - 23 юли)

Особено близък приятел или роднина изглежда внезапно неспособен или не желае да вземе предвид вашите възгледи или чувства. Случва се нещо, което не ви харесва и това ще ви притеснява и ще ви засяга по неудобен начин.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ако сте чакали някой да действа или да вземе важно решение, забравете го. Вие сте единственият, който изглежда желае да поеме инициативата. Така че, бъдете готови да оставите другите на каквото и да се занимават и да се заемете с това, което искате да правите вие ​​самите.

Дева (24 август - 23 септември)

Не се отказвайте от мечтите си. Ако търсите нова работа, бъдете готови да обмислите свободни работни места, които обикновено не бихте погледнали. Разширете търсенето си и много скоро то ще приключи. Предстои ви натоварена седмица, особено ако правите нова кариера.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Предварително обмисляне и бъдещо планиране ще са необходими, ако искате да преодолеете бариерите пред вас сега. Импулсивното действие само ще ви върне в началото. Опитайте се да не позволявате на емоциите да ви завладеят. След това, от умствена и физическа гледна точка, скоро трябва да започнете да се чувствате сякаш напредвате.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Всеки, който работи с вас или споделя време с вас, ще ви опише като целенасочен и фокусиран. Вие сте готови да се възползвате максимално от възможностите и офертите, които ви идват. Някои почти ще паднат в скута ви и това ще ви накара да се почувствате късметлия, както и решителност.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Дейностите във вашия квартал ще ви заинтересуват. Някой местен ще има нужда от помощ. Случва се да имате необходимите умения и опит, за да им се притечете на помощ. Близък роднина ще почувства, че пренебрегвате чувствата му и правите някой друг приоритет. Това не е така, но те няма да повярват на обяснението ви.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Може да не сте помислили много за собственото си здраве и благополучие, когато сте били по-загрижени за здравето на роднина. Въпреки че може да няма за какво наистина да се тревожите, ако започнете да се чувствате неблагоприятни, трябва да започнете да го приемате спокойно.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Би било разумно и мъдро, ако не се пренатоварвате. Може да се чувствате достатъчно енергични, но тъй като емоциите са непредсказуеми, едно небрежно действие може да ви накара да съжалявате. Бъдете внимателни, за да не си позволите нещо, за което по-късно може да съжалявате.

Риби (20 февруари - 20 март)

Вие и близък приятел сте се разделили. Не се наслаждавате на тяхната компания и нямате какво да дадете на тази връзка. Никога не е лесно да приемете истината, когато това не е това, за което сте искали да чуете или да се случи. Решение, което е трябвало да бъде взето съвместно, внезапно е извадено от ръцете ви.