/ iStock/Getty Images
Петък 13-и обикновено е неприятен ден, носещ лош късмет, но днешният ще е подходящ за любов и флиртове заради положението на планетите, съобщи сайтът на американското издание на сп. "Космополитън".

Всъщност за разлика от суеверията 13 е число на живота. Луната - най-интимно женското небесно тяло, изминава 13 орбити за година. Толкова са и менструациите на средностатистическата жена. Броят на великите богини също е 13, напомня астроложката Лиса Стардъст.

Страхът от Петък 13-ти - суеверие или болест?

любов
iStock/Getty Images

Самият петък е ден на Венера, подходящ за релаксация и посвещаване на сексуалните желания. В нумерологията числото 13 е ключово и помага за изразяване на желанията.
Днешният петък 13-и е благоприятен за връзка с другите и посвещаване на страстите.

Големият воден тригон между Луната, Марс и Нептун предразполага към нежни и увличащи вибрации и не трябва да ги пропускаме. Това е много подходящ ден за определяне на среща с непознат и за начало на трайна връзка.

Прегръдката има магическа сила за здравето

любов
iStock/Getty Images

Венера и Плутон днес се докосват, което предразполага към извънредно силни емоции и копнеж за любов. Когато тези две планети са в съвпад прехвърчат искри. Това е благоприятно за силно обвързване или страстен секс, заради предразположението на Венера към забавления и прищявките на Плутон.

Юпитер в Южния лунен възел осигурява късмет при първа среща или забавна романтична интерлюдия с единствения.

любов
iStock/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА