Игралната версия на култовия сериал от 90-те години „Спасители на плажа“ е забавна, но няма нищо общо с оригинала. Това заяви в интервю за Mirror Online Дейвид Хаселхоф – сърцето на поредицата, която години наред събираше милиони пред малкия екран.

Звездите от „Спасители на плажа“: преди и сега (СНИМКИ)

„Филмът е забавен, с добър сюжет, но това не са същите „Спасители на плажа“. Казвам това с огромно уважение. Видях филма и веднага си казах, че приходите ще бъдат високи, но все пак това не са онези 'Спасители на плажа“. Не можеш да пресъздадеш нещо, създадено от Дейвид Хаселхоф", категоричен е актьорът, който има роля и в игралната версия, чиято световна премиера се състоя в Маями.

Вижте снимки от червения килим на премиерата на "Спасители на плажа" в Маями

„Мисля, че казаха нещо от рода на - ние държим правата и ще го направим по нашия начин, това е. Така че трябваше да го приема“, разкри Хаселхоф, който въпреки критиките присъства на премиерата в Маями.
 

Baywatch is back!

Posted by Bring Baywatch streaming to Netflix on 10 февруари 2017 г.
По червения килим премина и секссимволът Памела Андерсън, която също има камео роля в лентата.

Секси тела и поглед към 90-те в новите кадри от „Спасители на плажа“

В новия „Спасители на плажа“ Дуейн „Скалата“ Джонсън обува червените шорти на Дейвид Хаселхоф и влиза в култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули.

Спасители на плажа
Форум Филм България

Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон.

Редом до Скалата и Ефрон застават Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и прекрасната Приянка Чопра, която влиза в ролята на злодея Виктория.

Приянка Чопра
Форум Филм България

Още "Спасители на плажа":

Секси тела и поглед към 90-те в „Спасители на плажа“

Вижте героите от „Спасители на плажа“ в галерията тук

Епична битка между Скалата и Приянка Чопра в „Спасители на плажа“ (ВИДЕО)

Първите кадри от новия „Спасители на плажа“ разгорещиха зимата (ВИДЕО)

Сексапилната Кармен Електра: от „Спасители на плажа“ до днес (СНИМКИ)


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК