/ netinfo
След първите двойни елиминации и само четири дни преди финала на шоуто Дани Златков и Шеф Петров се разделиха с най-известната Къща завинаги.
 
Дани Петканов, Александра, Тото, Джулиана, Маргарита, Енджи, Сашка и Мегз са финалистите във VIP Brother 2017, но преди големия финал в петък, още някой от тях ще напусне с шоуто на полуфинала в сряда.
 

netinfo

 
Съквартирантите искат прошка за прегрешенията си във VIP Brother (ВИДЕО)

Във VIP Brother live тази вечер видяхме как Съквартирантите си искаха прошка. Всеки от тях трябваше добре да помисли и да определи към кой от останалите е съгрешил, след което да му поиска прошка.
 

netinfo


Игра на нерви на метри от финала на VIP Brother (ВИДЕО)

Сълзи от умиление завладяха Къщата, но когато дойде ред на Шеф Петров всички притихнаха от изненада. Петров поиска прошка от най-близкия му приятел Дани Петканов, защото го е излъгал, че одобрява сватбата му с Александра.
 
Добродушният Петканов прости на Боби, но Алекс бе повече от огорчена и призова Шефа да прости сам на себе си.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук