Дами канят в Dancing Stars
Дами канят в Dancing Stars / Снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

В новото шоу Dancing Stars популярни звезди показват танцувалните си умения. Водещи на шоуто са Радост Драганова и Тодор Колев.

Първата двойка, която ще открие дансинга в Dancing Stars тази вечер, е двойката на звездата Алисия и нейният партньор Атанас Гендов.

Специален гост в публиката е футболистът на "Манчестър Сити" Валери Божинов и Иван от "Сблъсък". Две от дамите са с леки контузии, но въпреки това зрителите ще ги видят на сцената на Dancing Stars

Звездните жени ще танцуват румба и куикстеп, като преди тях на сцената обаче ще се появят мъжете звезди, които зрителите видяха в понеделник.

В четвъртък ще стане ясно как са гласували и зрителите, като четирите двойки, събрали най-малко гласове ще имат "Денс оф". В края на четвъртък вечер две от двойките ще напуснат шоуто завинаги.

В журито са Нешка Робева, Галена Великова и Владимир Божилов.

След вота на журито в понеделник във временното класиране първото място си поделят двойките на Калки и Орлин Павлов, които са с по 21 точки.

На второ място се класира двойката на Андрей Баташов и Ана Дончева с 16 точки. Ники Кънчев и Ирена са веднага след тях с 15 точки.

Двойките на сървайвъра Георги Константинов и Жоро Мамалев получиха най-нисък резултат от журито – 14 точки.