/ ThinkStock/Getty Images
Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци в действията или поведението им. В търсенето може да помогне проучване, разкриващо какво най-често привлича кръшкачите към извънбрачни партньори, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.
 
Допитването, осъществено сред 1010 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, показва, че представителите и на двата пола, които слагат рога на половинките си, предпочитат интимни партньори с чувство за хумор. Тази характеристика привлича 27 процента от жените и 19 процента от мъжете.

Любимите алибита на кръшкачите, когато изневеряват
 
На второ място кръшкачите поставят страстта, посочена от 18 процента от мъжете и 15 процента от жените. Третото най-предпочитано от осквернителите на брачното ложе качество е интелектът. Той е важен за 14 процента от мъжете и 12 процента от жените.
 
По отношение на четвъртата най-важна характеристика представителите на силния пол и дамите се разминават. Жените, които слагат рога на половинките си, изпитват привличане към уверени мъже. Кръшкачите от друга страна "налитат" на спонтанни дами.

Гняв, несигурност, просто ми се правеше секс... Кръшкачи признават защо са изневерили
 
Макар и странен избор, имайки предвид, че става въпрос за изневяра, се оказва, че петата най-привлекателна характеристика за представителите и на двата пола е верността, посочена от шест процента от жените и осем процента от мъжете.

Вижте кога и къде най-често изневеряват кръшкачите

И още за изневерите, прелюбодейците и признаците, които ги издават:

Още от любимите прикрития на кръшкачите

Откриха основната причина, която кара хората да изневеряват


Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

Симптоми на изневярата: Главните признаци, че мъжът кръшка

Кръшкачът партньора си мени, но нрава - не

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА