/ Guliver/Getty Images
Актьорът Чанинг Тейтъм обяви, че ще се впусне в алкохолния бизнес със собствена водка "Борн енд Бред". За да създаде идеалния вкус той ще си партнира с шефовете на любимата си дестилерия "Гранд Тетон".

Чанинг разкрива, че преди никога не му е идвало на ума да създава алкохолни напитки, но дегустация с негов приятел го е накарала да се замисли по въпроса. Двамата са осъзнали, че в Америка всъщност много малка част от водката става въобще за пиене. Тази на "Гран Тетон" обаче е била любимата и на двамата и затова са решили да създадат именно с тяхна помощ водка, която да пасва едновременно на изискани събития и барбекю-сбирки в градината.

Чанинг е подготвил и изненада. От вътрешната страна на етикета, след като изпиеш алкохола, можеш да прочетеш надписа с дребен шрифт "Стискам палци и се надявам на малко пакости".

Според сексапилния актьор това съвпада изцяло с неговите цели и желания, когато си налива повече от едно питие - предизвикване на малко хаос, вкарване в проблеми и извършване на безобидни (или не чак толкова) бели.

Guliver/Getty Images

БГНЕС