Бракът е емоция - израз от една страна на зачитане на традициите, а от друга - придаване на значение на връзката, съобщава Vesti.bg. Има безброй много варианти, с които сватбеният ден може да бъде изпълнен по незабравим начин. През 2016 година се вдигнаха няколко звездни сватби. Вижте ги:

Тази година тенис звездата Цвети Пиронкова се омъжи за своя любим - Михаил Мирчев. Сватбата се състоя в столицата, а тя изглеждаше зашеметяващо като булка.
Цвети публикува свои снимки в „Инстаграм" и предизвика възхищение в почитателите си.

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се омъжи като в приказките

Футболната легенда Христо Стоичков пък венча и двете си дъщери. Той първо даде ръката на дъщеря си Мика, която впоследствие го дари с внучка от съпруга си Айкут.

После под венчило мина и Христина, която се омъжи за хърватина Лука Белич в района на Етрополския манастир. На сватбата присъстваха много звездни гости. Не мина и без скандал между Стоичков и репортери.

Певецът Миро сключи брак с дългогодишната си приятелка Елица през август.
Двамата се венчаха на гръцки остров. Миро сподели, че родителите му не са познавали избраницата му преди сватбата.

Вижте как премина сватбата на Миро в Гърция (ВИДЕО)

Танцьорът Атанас Месечков също се ожени за очарователната Кремена в ботаническата градина в Балчик. Водеща на събитието беше Мис Баба 2015.

Най-пищната и обсъждана сватба за 2016 година е на диетоложката с ливански и български корени - Енджи Касабие. Тя органиизра пищно сватбено тържество в Кайро и там се врече във вечна вярност на своя любим Рабих Ел Зейн, който е носител на титлата "Мистър Ливан" за 2014 г.

Омбудсманът Мая Манолова и министърът на отбраната от кабинета „Орешарски" Ангел Найденов размениха брачните клетви през октомври след години съвместен живот.

Мая Манолова и Ангел Найденов вдигат сватба

Няколко месеца по-рано пък се венча дъщерята на Мая Манолова - Ралица.

Източник: Vesti.bg