Тази вечер видяхме реакциите на Съквартирантите след лудата нощ на Емануела и Христо.

Докато Еми беше доволна, че е постигнала целта си и е свалила маската на Ицо, а самият той призна, че е бил надхитрен от този „хищник", останалите се скараха помежду си заради версиите за вечерта.

Деси се опита да успокои двамата главни герои, а това въобще не се понрави на Ирина, която призова Цонева да им каже каквото е говорила за тях снощи, вместо да ги успокоява.

По този начин Деси и Ирина си размениха обидни реплики, а в края на тази свада Деси се оказа в лагера на Миглена и Емануела, а Рени - в този на Ирина.

Кои са сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother?

Big Brother възложи на Съквартирантите седмична мисия „Аз обичам България", а в първия ѝ кръг Съквартирантите трябваше да покажат своите познания за известни сънародници, а също така ловкост и бързина.

Въпреки 5-те наказателни минути, които Големият брат наложи на отбора на „Интелектуалците" заради отказа на Лили да премине трасето по регламент, те бяха по-бързият отбор и поведоха в резултата отбора на „Поп-фолка".

Утре вечер ще видим втория етап от седмичната мисия, в която звездите ще трябва да отговарят на въпроси от история за 4-ти клас.

Кои са сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother?

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg