Кои са сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother?
Кои са сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother? / netinfo

В понеделник станаха ясни сигурните финалисти в юбилейния сезон на VIP Brother. Това са: Лили, Ирина, Миглена, Ути и Вальо. След номинации, в които всеки един от Съквартирантите трябваше да посочи най-достойния и най-недостойния участник да спечели любовта на публиката, Емануела, Христо и Борислав събраха най-голям брой негативни точки и заедно с неутралните Надя, Деси и Рени отиват на последните елиминации преди финалите на VIP Brother 2016 другата седмица.

Освен напрегнатите последни номинации, още една огромна бомба се взриви тази вечер. След отказа на мисия „Сериал", Христо постави всички в патова ситуация, като с решението си ги лиши от всички удобства в Къщата.

Тази вечер стана ясно, че най-обидена от това останала Емануела, с която Христо трябваше да изиграе любовни сцени. Красавицата си постави за цел да свали маската на актьора и да стигне от истинската причина за неговия категоричен отказ и след вечер, обилно полята с алкохол, Еми приложи цялата си женска хитрост и успя да оплете Христо в мрежите си. Интимността между двамата веднага стана тема номер едно в Къщата, а времето, прекарано насаме в тоалетната, само разпали още повече въображението на групата.

Повечето от жените в Къщата признаха, че са крайно разочаровани от Живков, а какви са всички отзиви за тази луда нощ, ще разберем в епизода на VIP Brother във вторник, от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg