Бритни Спиърс
Бритни Спиърс / Gulliver/Getty Images
Бритни Спиърс коментира в Instagram кавгата със синовете си. По-рано един от тях, Джейдън, даде интервю, в което заяви, че се надява на „възстановяването“ на майка си и двамата могат да подобрят отношенията си. Певицата в отговор разкритикува сина си, като каза, че той и брат ѝ се нуждаят само от нейните пари.

В нова публикация певицата призна, че е много разстроена от раздялата с децата си: когато беше под попечителството на баща ѝ, съдът автоматично я лиши от родителски права.

„Вече нямам цел. Те бяха моята радост, моето всичко. Те бяха това, за което живея. И тогава те изведнъж изчезнаха и аз почувствах, че тази част от мен умря”, каза тя и добави, че очаква с нетърпение срещата със синовете си.

Джейдън също каза в интервю, че уважава дядо си Джейми Спиърс, под чието опекунство Бритни беше 13 години, и каза, че дядо му не заслужава това, което говорят за него в мрежата. Певицата на свой ред каза, че баща ѝ "трябва да е в затвора до края на дните си".

По-рано бившият съпруг на певицата Кевин Федерлайн, каза в интервю, че синовете им не искат да общуват с майка си и се смущават от нейното поведение в социалните мрежи. По-късно той публикува стари видеоклипове, на които Бритни Спиърс крещи на синовете си, а след това заяви, че винаги е съчувствал на бившата си съпруга.

Представителят на певицата коментира това и помоли Федерлайн да не излага кавгата на публичен показ, тъй като това може да навреди на децата.
БГНЕС