Бритни Спиърс отново подхрани слуховете за проблеми в отношенията със съпруга си Сам Асгари, публикувайки в социалните мрежи провокативни снимки с приятеля си Кейд Хъдсън.

В момента певицата е на почивка на Хаваите без съпруга си, но с дългогодишния си приятел, мениджъра Кейд Хъдсън. От няколко дни приятелите публикуват съвместни снимки и видеоклипове в социалните мрежи.

Бащата на Бритни Спиърс: Без мен тя нямаше да е жива

Последното видео, което Бритни изтри малко след публикуването, остави обществеността в недоумение.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)


В него поп дивата по бикини и шапка танцува с Кейд, който също е с малко дрехи и се гушка в него. В коментарите към видеото мнозина написаха, че Бритни се държи неподходящо за омъжена жена. Също така феновете на певицата изтъкнаха, че тя все още не носи годежния си пръстен.

Слуховете, че Бритни е скъсала със Сам, се появиха само защото и двамата съпрузи бяха забелязани на публично място без годежни пръстени. Скоро обаче представителят на Асгари обясни в разговор с Page Six, че Сам е свалил пръстена заради снимките на филм. Сам също така демонстрира, че все още носи пръстена, като публикува красноречив пост в Instagram*.

Бритни Спиърс към синовете си: Не сте по-различни от другите ми близки

Бритни Спиърс обаче не бърза да отрече слуховете. Освен това миналия месец тя многократно писа в социалните мрежи колко щастлива е била преди брака си, така че феновете ѝ продължават да очакват новини за предстоящия ѝ развод.
БГНЕС