/ Gulliver/Getty Images
Кралската двойка ще се срещне с фермери в поразената от суша селскостопанска част на Австралия
Петгодишно момченце дръпна силно червената брада на принц Хари и получи сърдечни прегръдки от него и съпругата му Меган в австралийския град Дабо, съобщи Ройтерс. Кралската двойка пристигна днес в града, разположен на 390 км северозападно от Сидни, където местните фермери се борят с тежка суша, информира Ройтерс.
 

Gulliver/Getty Images


Дълга редица ученици посрещна двойката, с сред множеството се виждаха момиченца с блестящи диадеми и възрастни жени с букети цветя, наред с типичните австралийски широкополи шапки Акубра, допълва ДПА.

Обиколката на Хари и Меган в Австралия продължава (СНИМКИ)

Херцогинята на Съсекс, която е бременна с първото дете на двойката, бе облечена с черни тесни дънки, бяла риза и дълъг сиво-зелен блейзър, комбинирани с черни ботуши и вързана на опашка коса.
 

Gulliver/Getty Images

Хари и Меган се порадваха на коали, получиха и първи подаръци за бебето (СНИМКИ)

Шоуто обаче открадна малкият Люк Винсънт, който страда от Синдрома на Даун и обожава Дядо Коледа. Той буйно прегърна Меган, която коленичи, за да е на неговата височина. След това сграбчи брадата на принца.

В очакване на бебе: Бъдещите родители Хари и Меган зарадваха британците (СНИМКИ)

Двамата бяха със стабилни обувки за обиколката, която ще ги отведе до ферма, местно училище и общо барбекю, на което се очакват 10 000 души, събрали се в града, за да видят
популярната двойка.
 

Gulliver/Getty Images


Събщението, че Хари и Меган очакват дете, вдъхнови местните дами да плетат бебешки дрешки с надежда да ги подарят на бъдещите родители.
БТА