Принц Хари и Меган
Принц Хари и Меган / Gulliver/Getty Images
Двойката Хари и Меган, които от днес стартират новия си начин на живот без кралски привилегии, вече си избраха охрана, съобщава „Дейли Мейл“.

Преди това за тяхната сигурност се грижеха телохранители на Скотланд Ярд. Новият екип, който двойката е избрала, е първокласен – той се е грижил за безопасността на звезди, като Брад Пит и Анджелина Джоли, Мадона и Семейство Екълстоун.

Хари и Меган вече официално – извън кралското семейство започват нов живот (СНИМКИ)

38-годишната Меган и 35-годишният Хари обявиха тази седмица, че ще се възползват от „частно финансирани мерки за сигурност“ след напускането на Великобритания.

Но „Мирър“ разкри вчера, че частната охрана на двойката е към звено, финансирано от данъкоплатците на Великобритания.

Вътрешни лица на звеното разкриха, че сред служителите по защитата им няма „почти никакво желание“ да работят за двойката.

Меган успя да убеди Хари да се преместят в Калифорния (ВИДЕО)

"Никой не иска да мести семейството си из много страни. Никой не е наясно какъв е планът и къде ще се установят в средносрочен и дългосрочен план", посочват те.

В момента двойката се намира в Лос Анджелис и източници заявиха, че американската охрана може да им струва 800 британски лири на ден, с екип до 10 души.

Американският президент Доналд Тръмп даде да се разбере, че Америка няма да отговаря за сметката за сигурността на двойката.

Принц Хари и Меган задочно размениха реплики с Доналд Тръмп заради охраната им

Но говорител на двойката вече отговори, че двойката не очаква САЩ да плащат и че сигурността им ще бъде финансирана частно.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС