Не всеки човек има за гадже кралска особа. Вероятно е доста интересно, забавно, но и стресиращо преживяване. Бившата приятелка на принц Хари – Кресида Бонас, проговори как ѝ е повлияла раздялата им.

Темата беше засегната по време на интервю в края на май, което актрисата даде на британското издание Daily Telegraph, за да промотира новото си шоу. Вижте в канала "Royal News" във vbox7:
 
Кресида, която се запознава с Хари покрай братовчедка му принцеса Юджийн, разкри, че е много разочароващо, че след раздялата им е била определяна като момиче, което е станало знаменитост само заради социалния си кръг.

Това кара Кресида да се чувства сякаш хората не оценяват упорития труд, който тя влага в актьорската си кариера: 

„Смятам, че такива термини са много плоски. Мисля, че работя много, много упорито, обичам това, което правя, и просто се надявам, че тази роля е показала на хората на какво съм способна и какво бих искала да правя занапред и да не бъда затваряна в определения по никакъв начин,“ сподели тя.
 
Хари и Кресида се разделиха през 2014 г., след като бяха заедно две години. „Кресида се затрудняваше с фокусираното върху нея внимание през цялото време, просто защото беше приятелката на принц Хари – а не защото беше самата себе си“, съобщава източник пред “People” по това време. В същата статия един от съучениците ѝ споделя: „Кресида е много сдържана, мила и земна. Тя изобщо не говореше за Хари, не беше такова момиче.“

Двамата съобщават, че са се разделили приятелски, а Кресида дори присъства на сватбата на Хари и Меган през 2018 година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vfldn #eebaftas 📸 @zoemcconnell.

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on


След раздялата с Хари, Кресида сподели пред Daily Telegraph, че е изминала дълъг път: 

„Мисля, че съм станала по-уверена и за щастие се научих да не се впрягам на дребните неща прекалено много“, споделя тя. „Смятам, че всичко това определено ми даде по-силно чувство за цел и по-силно усещане за това, което искам или не искам.“ 

Явно Кресида Бонас е била искрена в интервюто и думите ѝ са чистата истина, защото на 18 август 2019 г. тя и настоящият ѝ партньор Хари Уентуърт-Стенли обявиха годежа си с мила снимка в Instagram. Сватбените им планове обаче са на пауза в момента:

„За съжаление, сватбата ни ще се забави. Не сме много сигурни какъв е следващият ни ход, но ще трябва да я отложим.“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥚blue💙bells🐣........ #comeonspring #dreamingofblue #dior

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_) on