Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд / Gulliver/Getty Images
Амбър Хърд отговори на обвинението на Джони Деп, че не е дала седемте милиона долара, получени след развода си, за благотворителност. Изявлението на адвоката на актрисата е цитирано от E! Online.

Според уверенията на адвокатите на Деп, бившата му съпруга е присвоила милиони, вместо да ги прехвърли в детската болница в Лос Анджелис и Американския съюз за граждански свободи, както обеща през 2016 г.

В отговор адвокатът на Хърд Илейн Бредхофт публикува изявление, в което отбелязва, че нейната клиентка вече е превела част от договорените суми.

„Амбър вече направи седемцифрено дарение и възнамерява да продължи да го прави и да изпълни обещанието си“, обясни Брадхофт. „Амбър обаче спря даренията заради г-н неверни обвинения".

Адвокатът на Амбър също изрази увереност, че Деп и адвокатите му с изявленията си умишлено искат да отклонят вниманието от актьора и да възстановят репутацията му.

В края на миналата година Warner Bros помоли Джони Деп да напусне поредицата „Фантастични животни“, след като загуби делото срещу за клевета срещу британския вестник „Сън“ в съда. Актьорът обвини изданието в клевета, тъй като таблоидът написа, че е пребил Амбър Хърд. Датският актьор Макс Микелсен ще замени Деп във филма.

Превод и редакция: DarikNews