/ NOVA
Васил и Мартин - Елвиса от Старейшините и Даниел и Цвети от Гладиаторите ще се борят за оставане в “Игри на волята”
Амазонките надвиха Гладиаторите в номинационната битка и постигнаха втора поредна победа в “Игри на волята” 5. Пеньо Гатевски - Гатьо, Цветелин Гешов и Момчил Василев, които бяха пленени и вече са част от женското племе, допринесоха стратегически за триумфа на Арената. Тримата все повече приемат съдбата си и следващата седмица на териториалната битка ще влязат в съревнование за място в луксозната Резиденция.

Загубата на Гладиаторите ги отведе на съвет, където пред водещата Ралица Паскалева те посочиха своите двама номинирани, които ще трябва да се борят за мястото си в екстремното риалити. Това са новото попълнение в мъжкото племе Цвети Станева и викингът Даниел Димов.

Старейшините, които вече са в открита война, също посочиха своите номинирани. Коалицията на бизнес дамата Виолета Стайкова и гласовете на капитана Краси Дунев изпратиха на елиминационна битка Васил Василев, братът на Момчил, и Мартин Николов - Елвиса, най-големия ѝ враг в племето.

В утрешната битката за спасение един срещу друг ще се изправят по двама представители от Гладиаторите и Старейшините. В този сезон на “Игри на волята” обаче никой не е в безопасност. Какъв неочакван обрат предстои за Елвиса, Васил, Даниел и Цвети?

Не пропускайте „Игри на волята“ в петък, 22 септември, от 21:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.
NOVA