Виолета и Денислава изпратиха Виктория в Чистилището, а Старейшините отиват на съвет
Амазонките постигнаха историческа първа победа на Арената на “Игри на волята” 5. Племето и неговите пленници - Гатьо, Цветелин и Момчил, спечели първата номинационна битка за седмицата след серия тежки загуби.

Втори в сблъсъка останаха Гладиаторите, а на съвет отиват Старейшините. Племето с най-опитните участници не успя да навакса загубеното време от Васил, който изпита трудност да премине през най-новото предизвикателство в “Игри на волята” заради контузия. Така вината за загубата падна върху брата на Момчил, а Виолета и Денислава го заподозряха в саботаж.

Игри на волята
NOVA

Победата в битката на Изгубените отведе Денислава при нейната майка Виолета. Двете взеха стратегическото решение да изпратят на Чистилището новопристигналата амазонка Виктория. Така тя успя да прекара само една вечер в бленуваната луксозна Резиденция и ще трябва да се бори с останалите играчи от Изгубените за място в “Игри на волята”.

Игри на волята
NOVA

Предстоящият съвет на Старейшините в утрешния епизод на “Игри на волята” ще тества колко здрави са отношенията в двата лагера - този около Мартин - Елвиса и този около Виолета. Собственичката на салон за красота Моника ще попадне в сложна ситуация, а резултатът от гласуването ще разгневи част от Старейшините. Предстои и една от най-оспорваните битки в сезон 5 на “Игри на волята” - Гладиатори срещу Амазонки в предизвикателство с чука на Тор.

Не пропускайте „Игри на волята“ в четвъртък, 21 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.
NOVA