Алиша Кийс се отказа от грима (СНИМКИ)
Алиша Кийс се отказа от грима (СНИМКИ) / снимки: Guliver/Getty Images

Певицата Алиша Кийс се отказа от грима и заяви, че това е едно от най-разумните й решения, защото така преодолява натиска, упражняван върху известните жени, съобщи в. "Индипендънт".

В статия за интернет изданието Лени на Лена Дънам и Джени Конър, певицата обясни, че й е омръзнало да съдят за нея по вида й в "суровия свят на развлекателната индустрия", в който "всеки има някакъв коментар как изглеждаш".

Алиша Кийс се отказа от грима (СНИМКИ)
netinfo
Алиша Кийс на гала вечер в началото на май миналата година

Адел без грим на корицата на "Ролинг стоун" (СНИМКА)

Все повече звезди напоследък протестират срещу натиска да се спазва определен стандарт за красота в шоубизнеса. Много знаменитости не се съгласяват да се обработват снимките им и самите те пускат свои снимки, на които са без грим. Увеличава се и броят на моделите и актрисите с по-пищни форми.

Без грам грим Деми Ловато направи гола фото сесия

Алиша Кийс, която е на 35 години, се присъедини към това движение. Тя разказа, че преди да започне работа върху новия си албум, е направила списък на всичко, което й е омръзнало, например "колко промиват мозъците на жените, за да мислят, че трябва да са кльощави, или секси, или желани, или идеални".

I LOVE this!!!! Thank you @FAULT_Magazine and @zoltantombor... For a dope and honest shoot 😘😘😘😘 (Link in bio for full article)

Снимка, публикувана от Alicia Keys (@aliciakeys) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Едно от нещата, които най-много са ми омръзнали, е останалите жени непрекъснато да ме преценяват" - заяви Алиша Кийс. Тя обясни, че когато се е отказала от грима, се е чувствала много несигурна и непрекъснато се е притеснявала да не я снимат.
Постепенно станала по-уверена, увлечена в работата по новия албум. Така се решила и на фотосесия без грим, да позира за големи списания, да излезе с измито лице на сцената.

Part 2 - still feeling that inner power. Notice the grrrr on the face 😼😼😼 #SillyInMilan #silly #bold #beautiful #havefun #asyouare 😘😘 📸: @therealdotti

Снимка, публикувана от Alicia Keys (@aliciakeys) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Чувствах се силна, защото реализирах намеренията си - пише Алиша Кийс.- Изпълнявам желанието си да се вслушвам в себе си, да разруша стените, изградени през всичките тези години, да следвам целите си, да бъда себе си!"

Свои снимки без грим разпространиха също Камерън Диас, Синди Крофорд, Ева Лонгория, Гуинет полтроу, Ан Хатауей.

Алиша Кийс се отказа от грима (СНИМКИ)
netinfo

Източник: БТА