/ Gulliver/Getty Images
Соул певицата Алиша Кийс представи въздействаща нова балада, която посвети на всички, борещи се с коронавируса, съобщиха Си Ен Ен и сп. "Ролинг стоун".

Дебютът на песента "Good Job" бе в предаване на Си Ен Ен, посветено на пандемията от COVID-19.

Певицата Алиша Кийс оповести първото си турне от седем години

Парчето е комбинация от мотивация и благодарност и ще бъде включено в новия албум на певицата "Алиша". То е типична балада за Алиша Кийс - само тя на пианото и гласът й, отбелязва "Ролинг стоун".

Кийс е създала песента миналата година със съпруга си, продуцента Суиз Бийтз. Тя се вдъхновила за нея от героите в своя живот, но в настоящата ситуация посланията звучат особено актуално.

"Ролинг стоунс" с песен за пандемията (ВИДЕО)

"Всеки път, когато я изпълнявам, си мисля за майка си, за баба си, както и за всички мои приятели, които не могат да свържат двата края", споделя певицата пред Си Ен Ен и казва, че и тя се разплакала, като видяла записа.

"Независимо дали сте на първа линия в болницата, дали балансирате между работа, семейство и учене от вкъщи, дали доставяте поща и пратки, или храна, или пък изпитвате други лични затруднения заради COVID-19, аз ви съчувствам. Вие сте обичани и дълбоко ценени", казва в изявление до медиите носителката на 15 награди "Грами".

Новият албум на Кийс трябваше да излезе през май, но премиерата бе отложена заради пандемията от коронавируса. В края на март певицата издаде биографична книга.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА