Гал Гадот
Гал Гадот / Gulliver/Getty Images
Израелската и холивудска актриса Гал Гадот, която спечели световна известност с ролята си на амазонска принцеса във филма "Жената чудо", ще пее на финала на песенния конкурс "Евровизия" за 2019 година, предаде ДПА.

Мадона ще получи 1 млн. долара, за да пее на „Евровизия“

Гадот ще участва в извънконкурсната програма наред с други изпълнители, които са предишни победители и участници в "Евровизия" от различни страни. По-известните от тях са Кончита Вурст, Елени Фурейра, Верка Сердючка, Манс Зелмерлоу, Дана Интернешънъл и Гали Атари.

Победителката в "Евровизия" 2018 - Нета Барзилай - също ще участва в концерта. Мениджърите на американската поп-звезда Мадона заявиха, че тя ще пее на тазгодишната "Евровизия", но това трябва да се потвърди от Европейския съвет за радио и телевизия.

Коби Марими ще представи Израел на „Евровизия 2019“

Продажбата на билетите започва във вторник от 18.00 часа на израелския сайт Leaan ticket. Цената варира от 200 до 2000 шекела (50 - 500 евро). При първата вълна билетите са продадени за няколко минути. Най-евтините билети са за репетицията на полуфиналистите, а най-скъпите - за Зелената ВИП-зала за финала.

Пуснаха билетите за „Евровизия“, най-евтиният вариант за финала е 317 долара

Конкурсът ще се излъчва от Израелската корпорация за радио и телевизия - Кан. В "Евровизия" 2019 участват изпълнители от 41 страни, като полуфиналите са на 14 и 16 май, а финалът е на 18 май в Експо-центъра на Тел Авив.

Четете също:

Известна секси блондинка ще бъде водеща на „Евровизия 2019“ (СНИМКИ)

Лисабон предаде на Тел Авив символичните ключове на „Евровизия“ (СНИМКИ)

42 държави ще участват „Евровизия 2019“


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА