Разделите и разводите не винаги са края на една връзка. Много двойки дават втори шанс на връзката си, което често се оказва печелившо решение, пише каналът "7-те НАЙ" във vbox7. Ето и кои са звездите двойки, които дадоха втори шанс на отношенията си и днес са изключително щастливи.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър и Бен започват да се срещат през юли 2002 г. и се сгодяват в края на същата година. Двамата се разделят през януари 2004 г. Почти 2 десетилетия по-късно Бен и Дженифър отново са заедно.

Дженифър Лопес и Бен Афлек с романтична развръзка (ВИДЕО)

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Любовната история на Джъстин и Джесика започна през 2007 г. През март 2011 г. двойката се разделя, но остават приятели. Няколко месеца след раздялата им, те се събират отново и се женят през 2012 г. Днес Джъстин и Джесика са щастливо женени и имат 2 деца.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл
Gulliver/Getty Images

Зейн и Джиджи Хадид

Зейн и Джиджи са заедно от 2015 г. Двойката се разделя и събира няколко пъти, но все пак остават заедно. През 2020 г. се ражда и тяхната първородна дъщеря.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Джъсти и Хейли са приятели дълго преди да започнат да излизат. Двамата са двойка от декември 2015 г. до януари 2016 г., когато се разделят. Отново се събират заедно през 2018 г. и днес са щастливо женени.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин
Gulliver/Getty Images

Кортни Кокс и Джони Макдейд

Двамата се запознават през 2013 г. благодарение на общия си приятел Ед Шийрън. Те започват да излизат и се сгодяват през 2014 г. След година Кортни и Джони се разделят и остават така една година. Двойката подновява отношенията си и оттогава са в щастлива връзка.

Кит Харингтън и Роуз Лесли

През 2012 г. Роуз и Кит започват да се срещат, но се разделят само няколко месеца по-късно. През 2014 г. двамата си дават втори шанс и днес са щастливо женени и родители на момченце.

Актьорите Кит Харингтън и Роуз Лесли вече са семейство (СНИМКИ)

Пинк и Кари Харт

Историята на Пинк и Кари включва не една, а две раздели. Двамата излизат заедно през 2001 г. и се разделят две години по-късно. През 2005 г. се събират отново, като този път Пинк предлага брак на Кари. Женени са две години и след това се развеждат. Историята не приключва до тук и две години по-късно двойката се събира отново. Днес са родители на две деца.  

Пинк и Кари Харт
Gulliver/Getty Images