За устоите на любовта между Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се говори още от 2007г., когато обявиха, че са заедно. Двамата успяха да се преборят със злите езици, като показаха колко силна е връзката им през 2012 г., когато сключиха брак. Три години по-късно се роди синът им Сайлъс Рандъл Тимбърлейк. Но като всяка връзка и тази има трудни моменти. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

През ноември 2019 г. в социалните мрежи си появиха снимки на Тимбърлейк, който държи ръката на актрисата Алиша Уейнрайт.



След тези кадри, Джъстин Тимбърлейк се изяви публично на Джесика Бийл и детето им. „Преди няколко седмици получих остра критика от всички. Пих твърде много и съжалявам. Това не е пример, който искам да дам на сина си. Извинявам се на невероятната ми жена и на семейството ми за тази засрамваща ситуация.“
 
След този скандал източници на сайта Gizmo Posts споделят, че двамата работят над отношенията си: „ Един ден отношенията им са прекрасни, на другия те се карат. Джъстин знае какво иска да чуе Джесика и той се опитва постоянно да подобрява връзката им“, споделя източникът.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think we have enough flags?? Happy 4th!! 💥🇺🇸

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Разглеждайки профилите им в Instagram, спокойно можем да кажем, че на този етап те са заедно.