Иванка Тръмп
Иванка Тръмп / Gulliver/Getty Images
Днес тя е „първата дъщеря на САЩ", всеотдайна майка и бизнесдама, но знаете ли, че красивата Иванка Тръмп започва своята кариера като модел?

Как се промени стилът на Иванка Тръмп за 10 години (СНИМКИ)
 
За пръв път тогава 16-годишната Иванка се появява на корицата на списанието Seventeen през 1997-а, а през същата година е и първото ѝ дефиле – в шоуто на Katsumi & Malcolm.
Около него се появяват слухове, че дъщерята на Доналд Тръмп поискала „космически“ хонорар за изявата си – 10 000 долара. Спекулации, които Иванка категорично отрича с думите:
 
Аз нямам нужда да бъда модел. Правя го, защото ми харесва. Семейството ми има достатъчно пари и може да ме издържа. Обожавам да дефилирам на модния подиум, затова не мисля, че е честно да ме изкарват алчна“.
 

Runway debut of Ivanka Trump, 1997.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on


Иванка Тръмп е родена на 30 октомври 1981 година в Ню Йорк. Баща ѝ е милиардерът и настоящ президент на САЩ Доналд Тръмп, майка ѝ Ивана е бивш модел.

Иванка Тръмп шашна Китай с „китайска пословица“

Наричат я любимата дъщеря на американския президент Доналд Тръмп, тя бе и най-ефикасното му оръжие в кандидат-президентската му кампания.

Доналд Тръмп с дъщеря си Иванка
Наричат Иванка любимата дъщеря на американския президент Доналд Тръмп, тя бе и най-ефикасното му оръжие в кандидат-президентската му кампания Gulliver/Getty Images

Иванка е омъжена за специалиста по недвижимите имоти с бляскава външност Джаред Къшнър, заради когото тя прие юдеизма. Двамата имат три деца - АрабелаДжоузеф и Тиодор.

Вижте още за красивата "първа дъщеря на САЩ" Иванка Тръмп:


Тайното оръжие на Доналд Тръмп – красивата и умна Иванка (СНИМКИ)

„Първата дъщеря“ Иванка Тръмп на 36 години (СНИМКИ)

Иванка Тръмп сподели в Instagram мили моменти от майчинството си (СНИМКИ)

Иванка, Меркел и "Жените 20" (СНИМКИ)

Роклите на Иванка Тръмп: елегантност и блясък (ГАЛЕРИЯ)

Жените Тръмп в Полша: Иванка и Мелания пленяват със стил (СНИМКИ/ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук