/ ThinkStock/Getty Images
Нито една Коледа не може да мине и без коледни филми. Класиките „Сам вкъщи“, „Полярен експрес“ и „Наистина любов“ най-вероятно вече са в списъка ви, но имв и много други коледни филми, които си заслужават да бъдат гледани.

Предлагаме ви няколко:

"Умирай трудно" – Ако още не сте се сетили за този филм е време да го гледате. Класически екшън от 1988 година с Брус Уилис. Сюжетът на филма се развива на Бъдни вечер.

Gulliver/Getty Images

"Камъкът на раздора" - Филмът излиза по кината в САЩ на 16 декември 2005 г. Сред зведния актьорски състав е и Сара Джесика Паркър, която влиза в ролята на притеснителна консервативна жена, на която й се налага да придружи приятеля си на среща с роднините му. Те обаче приемат доста хладно и резервирано героинята. Изненадващи гости обаче преобръщат сюжета на филма.

Сара Джесика Паркър в Monse на Met Gala през 2016 година
Gulliver/Getty Images

"Фред Клаус" – Забавна и трогателна история за Фред Клаус, който е брат на Дядо Коледа и пълна негова противоположност.

ThinkStock/Getty Images

"Ще си бъда у дома за Коледа" – Сладка празнична комедия за тинейджър, който дни преди Коледа се озовава насред пустинята, облечен в костюм на Дядо Коледа.

ThinkStock/Getty Images

"Баща в излишък 2" – продължение на световния хит от 2015 година, баща и пастрок се съюзяват за да създадат перфектната Коледа за децата си. Празниците обаче се превръщат в тотален хаос. 

Шест любопитни факта за снега, които може би не знаете (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук