Боксьорът легенда Майк Тайсън съветва младежите да се обградят с позитивни хора.
„Бях се запътил в грешната посока. Когато бях на 16 години, около 60% от приятелите ми бяха мъртви, а аз не исках този живот", сподели Тайсън пред NOVA.

Големият Майк Тайсън откровено за цената на победите и тежките моменти

„Бях роден в Ада, на ченгетата не им пукаше за теб, най-силният управляваше целия квартал. Ако дадена банда е най-силната, тя прави каквото си поиска, убиват хора, измъчват ги и никой не прави нищо по въпроса. Ние слушахме тези хора. Каквото и да поискат - ти го даваш", спомня си той.

Mайк Tайсън: Харесвам как Кубрат Пулев се бие на ринга (ВИДЕО)

А младежите днес той призова: „Намерете и се обградете с позитивни хора. Аз открих, че единствено това може да ми помогне - да се обкръжа с хора, които имат цели и са фокусирани в правилните неща, които искат да постигнат".

Любопитни факти за Майк Тайсън, които може би не знаете

„На 50 години се чувствам доста приятно, но никога не съм си го представял така. Мислех си, че на 50 години ще съм стар и безполезен, но после осъзнах, че не съм бил на 50 години, за да знам какво е и дали е така. Просто 50-годишните хора, които познавах, ми изглеждаха стари и безполезни. Дори и когато се забавляваха, те изглеждаха странно, но може би и аз изглеждам така в момента в очите на някои 19-годишни или 20-годишни", призна великият боксьор.

Източник: nova.bg