Лечението, от което се нуждае, не може да бъде извършено в България
Зов за помощ - 43-годишна майка има нужда от средства за лечение. Наталия се бори с тежката диагноза рак. Въпреки че лекарите успяват да премахнат първоначалния тумор, състоянието ѝ се влошава. Сега жената се нуждае от помощ, за да продължи лечението си в чужбина, съобщава NOVA NEWS.

Наталия и Наско се запознават през 2017 година. Събира ги трагедията. Той губи първата си съпруга и две малки деца при пожар. Тя също е загубила съпруга си. След редица неуспешни опити за забременяване, преди година в живота им влиза и малката Аделина.

Щастието обаче скоро е засенчено от тежка диагноза - агресивен рак на стомаха. Наталия започва лечение с операции и химиотерапия.

„Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си призрак. Не можеш да бъдеш за себе си. Не можеш да си поемеш детето. Това най-много ме е боляло, че не мога да си посрещна децата”, казва жената. 

Зов за помощ: Дете има нужда от средства, за да пребори левкемията (ВИДЕО)

Битката на Наталия продължава и днес. Лечението, от което се нуждае, не може да бъде извършено в България. А процедурите в чужбина са непосилни за семейството. „Туморът ми е агресивен и се развива много бързо и аз нямам време”, обяснява тя.

Днес жената заминава за Турция, където ще остане, докато лекарите не успеят да подсилят тялото ѝ, тъй като е прекалено слаба за тежкото лечение, което предстои. „Бебето има рожден ден в петък и аз няма да съм тук на първия му рожден ден”, споделя със сълзи майката.

Семейството ѝ организира благотворителен концерт на 14-и септември. Въпреки трудностите, Наталия отказва да се предаде. „Аз не съм от тези хора, които се предават лесно. Ще се боря до последно”, казва тя.

Ако искате да помогнете, може да го направите по следния начин:

Банкова сметка:
BG86RZBB91551009834290
КBC Банк
Наталия Миткова
https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya
Алианц Банк
BG46BUIN95611000705322
BUINBGSF
Фондация Павел Андреев
Дарение за Наталия
NOVA NEWS